le petit monde | medewerkers

we zoeken nog vrijwilligers!

We houden het festival bewust gratis om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te bieden om langs te komen. Hoe we dat doen? Door de sympathieke steun van onze sponsors en partners, onze inkomsten uit drank en catering en de schitterende hulp van vele vrijwilligers. Het festival wordt dan ook voor het derde jaar op rij volledig georganiseerd door een groep van enthousiaste vrijwilligers. De opbouw, het begeleiden van workshops, de inkleding, verkopen van bonnetjes, eten of drank, de afbraak... àlles wordt gedragen door een leuke bende die er voluit voor gaat. Wil je er ook deel van uitmaken? Dat kan, want we zoeken nog een pak medewerkers die mee hun schouders willen zetten onder een leuke dag voor klein en groot!
Medewerkers

werk mee aan een unieke dag voor klein en groot

Wil je medewerker worden van ons prettig gestoord workshopfestival? Super, laat het ons dan snel weten. Alle hulp is welkom!

We zijn nog op zoek naar een pak helpende handen. De meeste vrijwilligers komen helpen tijdens het festival zelf, maar ook tijdens de opbouw en afbraak heerst er een superleuke sfeer en is iedereen van harte welkom. Wil je nieuwe mensen leren kennen en deel uitmaken van een tof team? Kijk dan snel even naar de taken waar we jouw hulp kunnen gebruiken en laat ons weten wat jij ziet zitten!

Opbouw en afbraak

Opbouwen doen we op vrijdag 21 september (vanaf 16u). Dan toveren we het terrein om tot een echte festialweide. Alles afbreken en opruimen doen we dan weer op zondag, vol frisse moed en een rits leuke verhalen.

inkleding

In juli & augustus komen we regelmatig samen om wilde ideeën om te zetten in leuke inkleding van het terrein en de workshops. Klaarzetten doen we op vrijdag en de finishing touch is voor zaterdagvoormiddag.

workshopbegeleiders

Een aantal van onze workshops worden begeleid door vrijwilligers. Workshopbegeleiders zijn communicatief, enthousiast, vriendelijk, zelfstandig en kunnen vooral goed om met kinderen.

Inkom en onthaal

Een warme lach bij het binnenkomen en de bezoekers voelen zich meteen welkom. Daar sta jij bij het onthaal voor garant! Je heet de bezoekers welkom en je geeft hen een plannetje met uurschema. Wanneer ze terug vertrekken geef je hen ook ons magazine boordevol tips voor achteraf.

bar en catering

Een groot deel van onze inkomsten komt uit het verkopen van eten en drank. De bar en catering organiseren we dus helemaal zelf. Als medewerker kun het hoofd koel houden tijdens drukke momenten, kun je wat hoofdrekenen, ben je vriendelijk en kun je uiterst hygiënisch werken.

Logistiek

Onze logistieke ploeg houdt alles op de rails. Nog voor iemand er erg in heeft, zijn eventuele problemen al opgelost. Als medewerker kun je dan ook het hoofd koel houden, ben je inventief, handig en flexibel en ga je geen enkel probleem uit de weg. Daarnaast hou je tijdens kalme momenten ook het terrein en de toiletten proper.

Praktisch